Totaal aantal pageviews

donderdag 27 september 2012

Winter the Dolphin

Vanochtend redelijk bijtijds eruit we hadden om 10 uur afgesproken bij een vriendin. We gingen namelijk naar Clearwater naar het Aquarium. Even bij haar binnen geweest en de vogels bekeken en de jongste macaw was vorig jaar nog erg terughoudend, maar deze keer kwam ze zomaar op mijn hand zitten en kreeg opeens kussen van haar,…. en niet zo weing ook al beet ze bij de laatste keer in mijn lip al was dat niet hard gelukkig. Gaaf hoor zeker met van die grote snavels pff haha.

Onderweg dan maar naar Clearwater daar zouden we eerst langs een vriendin gaan die in het Aquarium vrijwilligerswerk doet en we reden achter haar aan naar het nieuwe gedeelte wat eigenlijk meer over de film gaat .

Auto geparkeerd en mee naar binnen daar kregen we bandjes en hebben we eerst daar rondgelopen en gekeken naar alles van de film. Wat bekend voorkwam.

Daarna richting de boot gegaan en die brengt je naar het oude gedeelte waar de dieren zitten. Daar hebben we aardig wat rondgelopen en gekeken en Panama, Winter, Hope en Nicolas gezien en hun verhalen gehoord. goed werk doen ze daar. Ook bij de haaien en de schildpadden gekeken.

P1020987P1020989P1020991P1030012

We hebben van alles gezien en bekeken en daarna weer terug gegaan met de trolley naar het nieuwe gedeelte daar afscheid genomen van Carol en nog even in het winkeltje gesnuffeld. Naar de auto en onderweg naar huis  langs de I4 hebben we weer bij Cracker Barrel gegeten en toen Lisa naar huis gebracht en nog even bij haar en de vogels gebleven die waren een beetje opstandig. maar was wel ff gezellig toen naar huis en om kwart voor elf reden we onze eigen driveway weer op en nog even snel een blog en morgen doen we het rustig aan.

 

Tot morgen

3 opmerkingen:

 1. Na een lange leuke dag, morgen lekker relaxen.
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lange dag achter de rug, maar ik weet hoe je hiervan geniet !!
  Veel plezier vandaag, enne een beetje relaxen hoort er ook bij, maar niet de hele dag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat thuis en toch nog schrijven helemaal top Kim

  BeantwoordenVerwijderen