Totaal aantal pageviews

zondag 23 september 2012

EPCOT, Premium (prime) en lekker eten

Vanochtend weer lekker relaxed gedaan en om halg 9 ging de wekker wederom heerlijk geslapen.

Eerst wassen en aankleden en even eten en op naar EPCOT. Was aardig rustig want we konden lopend naar de ingang. Weer door de bagcheck en op naar Soarin. Eerst zouden we een fastpass halen maar het was maar 35 minuten wachten dus maar in de rij. En eigenlijk waren we zo aan de beurt. Hierna hebben we nemo gedaan, Figment en Captain EO.Even een ijsje eten en daarna even binnen gelopen bij Mousegear en het rondje landen

P1020149P1020151P1020153P1020158

Weer terug naar de uitgang en op naar de auto zonnetje scheen aardig en in de auto was het bloedheet. Stuur, stoel pfff . Maar ja we zijn lekker naar de I4 gereden en naar de oude Prime voor een klein rondje maar niet veel gekocht.

Even naar huis om af te koelen en daarna de auto weer in en naar Wilderness Lodge voor een diner at Whispering Canyon. Dit was een all you can eat met 5 verschillende vlees/vis soorten en vraag niet om de ketchup want dan komen er zo’n 17 flessen naar je tafel. En als iemand anders ketchup wil kan je ze daar naar toe brengen…allemaal. Ook wordt er voor je gezongen als je jarig bent of wat dan ook.We kwamen aan bij de parkeer plaats en in mijn linkerooghoek zag ik ineens een hert zo op de parkeer plaats even omgereden en rustig een foto gemaakt…cool. Eenmaal binnen waren we zo aan de beurt voor een tafel . Had gezien op ons bonnetje dat er nog mijn verjaardagcelebration op stond maar ja ben alweer 4 dagen 36 dus niet meer jarig maar zo ziet Dinsey het niet al ben je je hele verblijf jarig helemaal prima. Gelukkig was onze serveerster zo aardig om alleen een kaarje in het dessert te doen waarop ik weer een wens mocht doen. Na het eten nog even in de winkeltjes gekeken .

P1020163P1020166P1020169

P1020172vanille milkshake

P1020174P1020175

Nog even naar Downtown Disney gegaan en even inspiratie opgedaan daarna naar huis en blog gedaan en zo weer lekker slapen. Morgen nog even naar MAgic Kingdom en smiddags op weg naar Seaworld want we gaan eten met SHAMU. Veel zin in.

Tot morgen

5 opmerkingen:

 1. Gaaf dat hert zeg, disney's magic gaat ver, heel veel plezier in MK en Seaworld !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor dat hert zo ineens te spotten op een plek waar je het helemaal niet verwacht.
  Eten ziet er goed uit, wel heeeeel veeeel!
  Have Fun in Seaworld!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even opnieuw een reactie, maar dan zonder inbreng van de autocorrect vd IPad :-)

  Ik liep een paar daagjes achter, maar onder het genot van een bakkie leut weer helemaal bij gelezen. Wat doen en zien jullie veel zeg ! En al dat lekkere eten dat over het scherm vliegt...... Ik krijg er gewoon honger van :-)

  Heel veel plezier vandaag bij the Mouse en bij Shamu !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi niet te veel gekocht ,laat nog maar wat over voor ons het is zo Zaterdag hoor en dan komen we

  BeantwoordenVerwijderen