Totaal aantal pageviews

maandag 17 september 2012

First day..traveling the world

Gister Heleen opgehaald van SPL en lekker chinees gegeten bij mijn ouders. Zussie kwam ook nog ff snel met de kids maar bleven niet lang want ze wilde ons niet ziek maken..voelde zichzelf niet zo lekker namelijk.

Laatste dingen ingepakt nog even Hawaii five O gekeken even zwijmelen Winking smile

SLapen dan maar de katten hadden Heleen haar bed al gevonden maar uiteindelijk kwamen ze toch nog lekker bij mij liggen. Wekker om half 7 maar om half 6 al katteneten gemaakt. ach je moet er wat voor over hebben.

Op naar SPL waar we eerst maar even de koffers hebben ingecheckt en daarna even langs bij mijn werk om nieuwe tickets te halen.. Lieve collega die even gezorgd had dat we FRA – MCO op een exit row plaats konden nemen.

Maar eerst moeten we nog naar FRA en dat was prima 45 minuten deden we erover  en konden we alweer uitstappen. Alwaar we naar gate Z mochten en hmmm toiletten zijn vies en niet echt veel dus dat was minder maar ok zo lang waren we daar niet want al snel mochten we boardeneh nou ja eerst met de bus mee half Frankfurt over en daar kwamen we eindelijk op de plaats van bestemming aan. Met de trap naar boven en op rij 30 ….hmm wat een heerlijke plaatsen jaloerse blikken al gezien haha.

P1010342
De rit duurde uiteindelijk bijna 10 uur maar 3 films gekeken. Bravem, Dark Shadows en the Lucky one. Nog even de oogjes dichtgedaan en daar lande we op een redelijk bewolkt Orlando. Door alle formaliteiten waren we zo koffer ophalen en naar het grote gebouw met de people mover. Bij Alamo stond een kleine rij dus de koffer bij Heleen gelaten en alle aanbiedingen afgeslagen. Op naar de parkeergarage, eenmaal buiten barste onweer en regen los maar was het nog lekker klam. Midsize SUV daar waren er nog maar drie van. 2 Jeeps en een Dodge Nitro, dat doen we dus niet ff vragen wat er nog meer is nou we konden iets anders meekrijgen maar nog niet helemaal naar onze zin dus op naar de A kant maar ook daar geen enkele SUV en niet veel later kwam de aardige meneer met een Ford Escape aanrijden. Leren bekleding een vrolijk verlicht Dashboard een prima auto dus koffers erin en karren maar. On to home Cuddles en niet veel later parkeerde we bij de incheck van Old Key West waar ze al op ons stonden te wachten.Alles geregeld, button met Happy Birthday mee en kijken waar we zitten nou dat ziet er prima uit. Foto’s volgen morgen in het licht enzo.

P1010347 P1010351 P1010352 P1010355 P1010357 P1010360P1010359

Downtown disney wordt het voor een kleine snack bij Earl of Sandwich en daarna nog heel even de winkels door en de eerste dollars zijn weg…. maar voor een goed doel Smile

Terug naar Old Key en daar knipperde de telefoon.. Heleen belde en wenkte mij snel want Mickey en Minnie wenste mee een HAppy Birthday hahaha

 

Nu slapen en morgen lekker relaxed voor een keer meer horen jullie morgen

Truste

10 opmerkingen:

 1. De reis is voorspoedig verlopen zeg, en dat is weer anders een andere route om naar MCO te vliegen.. Mooi auto, op jullie favo bestemming... wat wil je nog meer ?

  Heel veel pelzier !!


  Rick en Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie er zijn. Geniet er onwijs van. Enne.......kom maar door met die foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lufthansa vliegt wel een aparte route (zuidelijker) maar jullie zijn heelhuids gearriveerd en dat is het belangrijkste. Ford Escape is een grappige auto, vooral de uitvoering die jullie hebben mnet die gekleurde verlichting, je kunt kiezen uit diverse kleuren(combinaties). Ook grappig in deze auto is de 'voice-command' ;-)

  Ben wel benieuwd naar de fotos !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat jullie zo'n goede vlucht gehad hebben en nu al welkom geheten en gefeliciteerd, jullie vakantie kan niet meer stuk.
  Heel veel plezier meiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie zijn er , heerlijk!! Goede vlucht met topplekken en een lekkere bak onder de billen (nou niet te vaak gaan ruilen hoor dames hahaha). Een hele fijne vakantie en wij lezen lekker mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie zijn er en dat is het belangrijkste. Het grote genieten kan nu beginnen. Misschien komen we jullie nog tegen. HAVE FUN..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoera jullie zijn er ,heel veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welcome home !

  Een relaxte vlucht, goed zaken gedaan met de jongens en meisjes van Alamo, een bezoekje aan DTD, een bezoekje aan The Earl en een persoonlijk telefoontje van Mickey & Minnie. Er zijn slechtere reisdagen te bedenken :-)

  Heel veel plezier en win genieten op afstand lekker digitaal mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er allemaal heel goed uit zeg!, daar kunnen jullie je wel vermaken;)

  BeantwoordenVerwijderen