Totaal aantal pageviews

donderdag 12 april 2012

Shop till my feet hurt

Vandaag stond de eerste shopdag op het programma. Eerst naar de ManhattanMall die zit tegenover het hotel met een JC Penney, Victoria Secret, aeropostale.. Niet zo heel groot maar bij JCPenney een horloge gekocht.. ja heb er nog niet genoeg.. Disney met Cheshire Cat erop.
P1000528

Verder bij Victoria nog voor lekker douche en body producten geslaagd daarna naar Macy en daar eerst een starbucks gedaan,… een White Choclate Moccha Frap.
Was iets minder goed bereid dus jammer maar verder lekker. Even in de rondje gesnuffeld maar niets voor mij.

Volgende stop.. Old Navy.. Man wat een grote winkel en daar dus wle met een tasje weg. Die weer terug gebracht naar het hotel en wederom onderweg dit keer weer naar Times Square voor een tagremoval. Maar eerst ff wat genuttigd bij Nathan’s een Corndog en frietjes met cheese en bacon. Toen we naar buiten liepen regende het.. hmm had net mijn jas in het hotel gelaten dus dan maar weer even terug en wat denk je jas aan weer naar buiten… droog en zonnig ..hmmmm plaatselijk buitje dus.. Maar ja ga niet nog een keer terug. Times Square it is. Bij de Disney store naar de kassa en verder nergens meer naar kijken…oogkleppen op . Verhaal gedaan en de tag is removed ..daarna kreeg ik van de vriendelijke meneer nog een coupon voor free shipping.. Natuurlijk niet naar Nederland maar ik denk dat ik hem wel kan gebruiken in september.

Op naar de Apple store op Fifth Ave. Daar geslaagd voor de nieuwe Ipad wilde eigenlijk de 2e maar die hadden ze alleen in 16 GB. Nou ja omgerekend is het een mooie prijs.

P1000525 P1000526Vanuit de Applestore gemaakt

Wat te drinken gehaald en even gaan zitten … de voetjes zijn wel redelijk versleten. FAO Schwarz daar zijn we natuurlijk ook nog even naar binnen gegaan. En onderwijl even besproken waar we wilde eten .. Dat gaat als het goed is Outback worden.

Ook nog geprobeerd mijn koffer te maken maar hij wil het niet gaan doen dus even goed bedenken wat ik ga doen.

Voor avondeten zijn we dus inderdaad naar de Outback gegaan. Lekker gelopen van de 32e naar de 23e straat en daar bij de Outback goed gegeten.

Vooraf een Blooming Union…. voor mij daarna de Grilled Chicken on the Barbie en toe hebben we een sampler gedeeld van Cheesecake, Carrotcake en Brownie maar de Carrotcake is mee in een doggiebag.

P1000531 P1000535 meer kregen we niet op

P1000532 P1000537

P1000538 P1000539

2 opmerkingen:

 1. Ja ja, die voetjes, je loopt wat af in New York.
  Het eten bij de Outback ziet er weer lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat s met recht "shop till you drop"!
  Veel plezier met al je nieuwe aankopen.
  Grtz.yvonne

  BeantwoordenVerwijderen