Totaal aantal pageviews

zaterdag 14 april 2012

Het zit er weer op

Wat later opgestaan vanochtend en de rekening lag op de mat. Na het ontbijt hebben we even geregeld dat de helft van mijn kaart gaat en de ander helft van Maaike. Daarna nog de rest van de koffers gedaan en rond kwart voor elf naar beneden gegaan en de sleutels ingeleverd, koffers afgegeven en een auto besteld!!.Nog even tijd voor last minute shopping en CVS, Walgreens, Dueane Read afgegaan naar wat ik nog moest hebben en redelijk geslaagd. Ook een souvenierswinkeltje in en ook daar geslaagd. Laatste Starbucks en daarna een Pizza gegeten,.

P1000801

Tijd om nog even te genieten en zijn tegenover het hotel in een parkje in het zonnetje gaan zitten. Heerlijk mensen kijken. Om kwart over 2 zijn we terug gegaan naar het hotel en de portiers zijn erg aardig. De koffers kregen we snel dus hier en daar nog wat omgegooid en de last minute shopping opgeborgen. De auto stond voor kregen we te horen en een aardige meneer heeft ons naar JFK gebracht en met sightseeing zijn  we daar aangekomen. Aardige vent dus een mooie tip gegeven,.

P1000805 P1000806 P1000813

P1000819 P1000822P1000832 P1000843 P1000882 P1000880

Op naar de balie voor onze boarding cards en hopen op een mooie stoel die we pas aan de gate krijgen. Nog even gevraagd hoe we een aantal personen die we vaak aan de lijn hebben kunnen spreken en niet veel later na een belletje kwam Ajay aan. paaseitjes en stroopwafels afgeleverd en hij heeft ons daarna afgeleverd bij the Oasis… businesslounge .. hmmm nice.

P1000888 P1000890

Nu aan het wachten maar dat is hier geen straf. Zo rond half zeven maar naar de gate gegaan want we moesten ook nog door de douane maar dat was een fluitje van een cent. Bij de gate aangekomen ons even gemeld en het zag er tricky uit dus duimen maar. Uiteindelijk begon het boarden en er werd al gezegd dat ze een volle vlucht hadden en telkens kwamen er mensen aanrennen.. We zaten met zijn 5en standby en 20 minuten voor tijd werd mijn naamopgeroepen. Ze hadden npog 1 plek hmm das minder laten bellen met de stationmanager of de ander dan met de 644 mee kon en dat was geen probleem. Dus ben ik ingestapt in de DL70. Maar ja dan moet je telefoon uiteindelijk uit . Zat eigenlijk op 30B maar daar zat al iemand die bleek eigenlijk ergens anders te zitten maar nu dus naast haar vriend zat. Of ik het erg vond om dan haar plaats te nemen. was midden in maar ja maakt mij wat uit. Dus uiteindelijk zat ik tussen twee jongens die voor het eerst naar Amsterdam gingen en hier en daar wat vragen hadden.  Hier en daar wat geslapen en na de landing gelijk telefoon aan en sms van Maaike ze was toch niet meegenomen om 1 of andere reden. GRRRR wat k.u.t. De bagage was wel allemaal mee met mijn vlucht dus door de paspoortcontrole en daarna naar de band voor de koffers. Na een hele tijd … de bagageband zat vast.. kwamen dan onze koffers. Alle 4 meegenomen en naar de uitgang. Daar stond niks dus naar buiten en mijn ouders stonden al te wachten., Moest alleen de bagage van Maaike nog even naar mijn werk brengen. Daar nog even staan praten en toen naar huis. Voelde wel dubbel.. lekker om thuis te zijn maar sucks dat Maaike nog niet thuis was. Dat is het nadeel van IPB en ook de reden waarom ik niet IPB naar Orlando.

Gelukkig is Maaike nu wel thuis en kon ze mee op de 642 van de 15e.

Nu aftellen naar Orlando nog 154 dagen

3 opmerkingen:

 1. Time flies when you're having fun.
  Goede reis!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha dat hebben wij ook een keer gedaan met zo'n privé kerel naar het vliegveld. Was onwijs. Ben benieuwd naar je boodschappen die je allemaal gekocht hebt. Ook een nieuwe koffer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb net even je laatste 2 dagen bijgelegen, en ook die dagen zijn goed verlopen en wat een mooie foto's weer. Wel jammer dat Maaike niet samen terug kon vliegen, maar ja dat is het risico van IPB vliegen...

  Nog 154 dagen, dan mag je weer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen