Totaal aantal pageviews

dinsdag 2 oktober 2012

Aquatica, shoppen en bbq

Vandaag lekker relaxed. niet zo vroeg wakker en even ontbijten en op naar Aquatica. Weer was wat minder maar nog steeds lekker. Het was niet echt druk maar na twee rondjes lazyriver in een tube en 3 rondjes in de stroomversnelling hadden we het weer gezien.

Even een klein beetje opdrogen en daarna weer aankleden. Op naar de Loop veel leuke winkels en hier en daar naar binnen en zelfs met tasjes naar buiten.

Nog even langs bij de Dollar tree voor wat Halloween spullen en een Publix aangedaan en toen naar huis. De Halloween spullen ophangen en de tafels en stoelen buiten gereed maken helaas regende het wel dus nog ff facetime met Rick en Mandy en aangezien we wel met zijn 8en onder de lanai kunnen en een elektrische grill hebben kan alles lekker droog geregeld worden. Dus toch BBQ anders waren we uit eten gegaan. Geen poolparty want daar was het weer minder naar. Maar we hebben ons wel vermaakt na een tour de maison zijn we het eten gaan regelen en onder het genot van eten en drinken hebben we het over onze gezamelijke hobby gehad… Florida.

Net iedereen maar naar huis gestuurd was wel weer gezellig geweest voor vandaag maar moet natuurlijik niet te gezellig worden Party smileSmile with tongue out

Geen foto’s emaakt maar die hebben Rick en Pieter genoeg gemaakt.

Bij deze Rick, Mandy, Pieter, Petra, Gerrit en Joke bedankt voor de hele gezellige avond

Morgen geloof ik wederom relaxed want donderdag wordt het een vroege dag.. we gaan een airboat ride doen vlakbij Christmas en daarna naar Jungle Adventure

Tot morgen

6 opmerkingen:

 1. Kim ook namens ons het was super gezellig en wie weet volgend jaar.
  Wanneer zullen we de foto's van Pieter zien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eh de foto's van Pieter ik denk dat we die ergens februari kunnen verwachten. Maar vond het ook erg gezellig en als we er volgend jaar weer allemaal zijn houden we hem erin in hoor

   Verwijderen
 2. Net mooi met dit weer een rondjes Aquatica, en dan wat shoppen, helemaal goed.
  Bedankt voor de gezelligheid bij de BBQ!!

  Rick en Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De lanai zag er leuk versierd uit, jammer dat het geen "echte" poolparty is geworden. Jammer bij jullie ook geen foto's, ben benieuwd want het klinkt als een gezellige avond.
  Veel plezier bij de airboat tour.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellige boel hoor zo'n BBQ.
  Veel plezier bij de tour morgen!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dag hoor. Lekker relaxt en als afsluiting een gezellige BBQ, ik mis bij jou de ffoto's ook een beetje maar ga snel bij de andere kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen